Референдум за запазване на българския лев

Важни инструкции, ако желаете да се включите в националната кауза за запазване на българския лев.
1. Изтеглете формуляра за събиране на подписи. Няма законово валидни онлайн формати към момента, подписите се събират на хартиен носител.
Свалете формуляра от тук:
2. Разпечатайте формуляра и започнете да събирате подписи от лица, които подкрепят референдума и имат избирателни права (имат навършени 18 години и са български граждани).
3. Уверете се, че всеки подпис включва трите имена, ЕГН и пълния адрес на лицето, включително етаж и номер на апартамент, написани четливо и правилно. Всеки човек трябва собственоръчно да изпише данните си и да се подпише, като изключения се правят само за хора с физически увреждания и се записва в поле „забележка“. Данните в бланката за събиране на подписи, включително ЕГН и адрес, се изискват според закона за референдумите. Подписът Ви ще е невалиден, ако данните не са пълни.
4. Не номерирайте подписите и страниците. Тази дейност ще се извърши от доброволци при финалното оформяне на всички събрани подписи.
5. След като съберете достатъчен брой подписи, изпратете формуляра на адрес гр. София, бул. Христо Ботев №111, до Наталия Андонова, тел. 0886738222
6. Не забравяйте да изпратите формулярите възможно най-скоро, за да сте сигурни, че можем да ги обработим своевременно. Крайният срок за вкарване на подписите в Народното събрание е 10 април 2023 година, а вашата пратка трябва да е при нас най-малко 10 дни по-рано, за да сте сигурни, че ще успеем да ги обработим.
Тези инструкции са валидни и за българите в чужбина.
Карта с акуталните пунктове за събиране на подписи за провеждането на Референдум: Карта

За контакти с координатори на Възраждане посетете:

Контакти на координатори за събиране на подписи


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40