Нов удар на Цв. Цв. срещу силите на злото

Специализирана полицейска операция с кодовото име „Бездарните” е протекла рано тази сутрин на територията на общините Каспичан, Меричлери и Кондофрей. Акцията е съвместно между СДВР и главна дирекция „Борба с организираната престъпност”. В хода на акцията до този момент са задържани лицата Къро, Перо, Ластика и Трупчето.
Паралелно с операция „Бездарните” се извършва така нареченото „привеждане” в известност и профилактика на криминалния контингент, заяви министър Цв. Цв. пред Агенция “Фикциус”. Той допълни, че задържаните са известни на полицията високопрофесионални кибици и льохмани. След няколкомесечно разследване, включващо СРС-та, агенти под прикритие, сателитно наблюдение и кристални топки е установено, че по време на управлението на тройната коалиция “Бездарните” са развили престъпна мрежа за люпене на семки и разпространение на клюки. Има подозрения за връзка между тяхната група и заверата Наглите-Петров-Първанов, целяща дискредитиране управлението на Бойко Борисов (Един е Той и Дянков е неговият пророк).
През следващите дни предстои задържаните да бъдат безславно пуснати и забравени. Министър Цв. Цв. увери, че вече се работи по измислянето на подходящо име за следващата акция на МВР със съмнителна мотивировка и краткосрочен ПР ефект.

Адрес на статията
Етикети: , ,

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*