Специализирана полицейска операция с кодовото име „Бездарните” е протекла рано тази сутрин на територията на общините Каспичан, Меричлери и Кондофрей. Акцията е съвместно между СДВР и главна дирекция „Борба с организираната престъпност”. В хода на акцията до този момент са задържани лицата Къро, Перо, Ластика и Трупчето.
Паралелно с операция „Бездарните” се извършва така нареченото „привеждане” в известност и профилактика на криминалния контингент, заяви министър Цв. Цв. пред Агенция “Фикциус”. Той допълни, че задържаните са известни на полицията високопрофесионални кибици и льохмани. След няколкомесечно разследване, включващо СРС-та, агенти под прикритие, сателитно наблюдение и кристални топки е установено, че по време на управлението на тройната коалиция “Бездарните” са развили престъпна мрежа за люпене на семки и разпространение на клюки. Има подозрения за връзка между тяхната група и заверата Наглите-Петров-Първанов, целяща дискредитиране управлението на Бойко Борисов (Един е Той и Дянков е неговият пророк).
През следващите дни предстои задържаните да бъдат безславно пуснати и забравени. Министър Цв. Цв. увери, че вече се работи по измислянето на подходящо име за следващата акция на МВР със съмнителна мотивировка и краткосрочен ПР ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40