Вечерта на 21 юли 2010, банкоматите на Royal Bank of Canada (RBC) в град Guelph са били изпочупени, а слотовете им за пари запълнени с лепило.

RBC е банката която финансира разработването на нефтените пясъци на Канада (индустрия увреждаща природата). Освен това финансират и строежа на Toronto South Detention Center – затвор с максимална степен на сигурност и 1650 легла.

Това действие е в солидарност с приятелите и другарите намиращи се под домашен арест, изправени пред съда, имащи проблеми с полицията.

Солидарност с Nikos Maziotis, който в момента е обявил гладна стачка, и с Panagiota Roupa намираща се в затвора по времето когато трябва да роди.

Солидарност с Западния бряг за това, че мразят ченгетата и за това че го показват…

FTP!

http://sysiphus-angrynewsfromaroundtheworld.blogspot.com/2010/07/guelph-royal-bank-of-canada-smashed-up.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40