Енергично срещу престъпността

Наскоро арестували рецидивист в Плевен. Тъй като той оказвал съпротива, един от полицаите произвел изстрел във въздуха. Куршумът рикоширал и ранил рецидивиста в главата.

(Ако се чудите от какво куршумът е рикоширал във въздуха – възможности много. Небесният свод. Международната космическа станция. Ниско прелитащ изтребител. Тежко брониран гълъб… Ама сте недосетливи!)

Пак наскоро в Кърджали бяха проведени действия за арестуване на сводник. В хода на операцията е пострадало семейство, имащо контакти със сводника. Извършителите са неизвестни (отказали са да се легитимират). След повикването на полицията казали, че са от полицията. Може и да не е вярно – кой престъпник не претендира, че е от полицията?

Не се и съмнявам, че с такива мерки престъпността скоро ще бъде унищожена. При такава полиция на кого му трябва престъпност?

Адрес на статията
Етикети: ,
Абонамент за известия при нови коментари на тази публикация

6 коментара

  1. Pingback: Бай Благой

    • Pingback: Riot

  2. Pingback: ЛайБлагой

  3. Pingback: Бай Благой

  4. Pingback: ЛайБлагой

  5. Pingback: Бай Благой

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40