Наскоро арестували рецидивист в Плевен. Тъй като той оказвал съпротива, един от полицаите произвел изстрел във въздуха. Куршумът рикоширал и ранил рецидивиста в главата.

(Ако се чудите от какво куршумът е рикоширал във въздуха – възможности много. Небесният свод. Международната космическа станция. Ниско прелитащ изтребител. Тежко брониран гълъб… Ама сте недосетливи!)

Пак наскоро в Кърджали бяха проведени действия за арестуване на сводник. В хода на операцията е пострадало семейство, имащо контакти със сводника. Извършителите са неизвестни (отказали са да се легитимират). След повикването на полицията казали, че са от полицията. Може и да не е вярно – кой престъпник не претендира, че е от полицията?

Не се и съмнявам, че с такива мерки престъпността скоро ще бъде унищожена. При такава полиция на кого му трябва престъпност?

6 thoughts on “Енергично срещу престъпността”
  1. Плевенския изрод е рецедивист с десет ефективни присъди, последната за това, че е пребил и ограбил възрастен човек и заради която се е укривал. Ясно е, че няма никакъв рикошет, боклука си е получил заслуженото по извънсъдебен начин, с изстрел от упор в манерката…

    Случаят с битото семейство в Кърджали не е толкова прост и не е зле малко да се събере информация преди да се пише. Битите хора са родители на търсения сводник Мустафов, който по регистрация се води на адреса който е атакуван. Кадир Мустафов освен сводник, е и лидер на младежкото ДПС във вилаета на движението Кърджали. Депутати от ДПС са семейни приятели на Мустафови, с което и може да се обясни реакцията на т.нар опозиция по случая, но май си вкараха автогол.

    1. Ако е така както твърдиш, то не е ли по-добре да си направят една тайна акция и да го гръмнат този рецидивист, а трябва да се дискутира имало ли е рикошет или не, има ли полицейски произвол или не.
      Ако го бяха пушнали „извън работно време“ просто щеше да пише, че мъж е прострелян… и толкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40