Оръжието на организираната престъпност, известно под името ГДБОП, посегна на българската култура. След нареждане от съответните офиси спецпрестъпниците се сбориха с „организираната престъпна група“, поддържаща сайта chitanka.info. За щастие не всички в България са престъпници, затова на новата версия на въпросния сайт можете да прочетете достатъчно информация и коментари по темата. Ние ще ви дадем само няколко съвета за борба с организираната престъпност:

  • Дейността на онлайн библиотеките е официално призната за законна от престъпниците, които ни управляват. Справка при Григор Гачев.
  • Последната версия на библиотеката може да бъде използвана на забележителния адрес chitanka.gdbop.com
  • Никога в историята на българската култура не е имало (и сигурно няма да има) свободна библиотека, която да не признава правата на авторите да оттеглят произведенията си от нея. Ако някой се почувства ощетен, че произведението му е публикувано нека просто се обади на подържащите библиотеката! Доколкото знаем, такива хора до момента се броят на пръстите на едната ръка и претенциите им са удовлетворени напълно.
  • За сметка на това огромна част от българските автори (включително и сред най-успелите на пазара) сами публикуват произведенията си в библиотеката.
  • Не подпомагайте престъпността! Издателствата (и останалите бандити), които са замесени в това престъпление, ще се замислят сериозно ако спрем да им купуваме продуктите. За други полезни инициативи, погледнете в Читанката.
  • Свободният достъп до информацията е жизнено важен за свободата на хората. Ако някой си мисли нещо друго… да се гръмне! Или по-добре да прочете книгата, посветена на такива като него.

ЕДНА КУЛТУРА Е ОЩЕТЕНА САМО КОГАТО ПРОИЗВЕДЕНИЯТА Й НЕ СА СВОБОДНО И НЕОГРАНИЧЕНО ДОСТЪПНИ ЗА ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40