33-годишният варненски общински служител Петър Четников е намерен мъртъв в банята си с 24 прободни рани, съобщиха от Районната прокуратура в морската столица.

Трупът на чиновника е открит от съпругата му, която е подала сигнала в полицията. В банята е намерен кухненски нож, а раните са били по цялото тяло на Четников.

Окончателните резултати от аутопсията трябва да станат ясни до края на седмицата, заяви говорителят на Районната прокуратура Валя Алексиева.

Петър Четников е шеф на дирекция „Обществен ред и контрол“ в районно кметство „Владислав Варненчик“. Наскоро е сключил брак със съпругата си, която е бременна в петия месец.

Въпреки че официалните резултати от аутопсията все още не са готови, разследващите твърдят, че в случая категорично става въпрос за самоубийство.

Трупът на Четников е открит в събота сутринта от съпругата му. По данни на разследващите в същото време в жилището са били съпругата му и майка й. До окървавеното му тяло лежал кухненски нож. Патолозите преброили 24 рани по цялото му тяло.

Според криминалистите естественото на раните води до заключението, че става въпрос за самоубийство. Младият мъж е пробвал да среже вените си, нанесъл е няколко удара с ножа в гърдите си, но всички тези рани били по-повърхностни и не са причина за смъртта му. Смъртоносно се оказало промушването в стомаха.

„Към момента нямам данни за убийство, но продължаваме да работим. Предстоят още действия, които трябва да бъдат извършени по разследването“, обясни прокурор Ивелина Бухлева – Ван Каутер.

Бел.ред. Без лого.  И това самоубийство е интересно ( 24 удара с нож ),  но най-готини са тези, които се самоубиват с изстрел в тила или пък случая от преди 3-4 години със самоубилият се шеф на архивите на НРС  ( бившето ПГУ-ДС ),  който след като си пръснал мозъка, успял да почисти от отпечатъци ръкохватката на пистолета…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40