Екзистенциална скука….Единственато ми разнообразие е да намеря нещо подходящо за поздрав към baimomchil…(пусни си клипа, баймомчиле, и наздраве!)

Ловят ги, пускат ги…В промеждутъка едни 500 000 лева са изтеглени от банка…
После пак така…
Бе тия нямат ли въображение!? Или просто това си е тарифата?
Дянков се скри, няма словесни фойерверки…
Борисов редува футбол с тенис , но с безобразно еднообразна неловкост и липса на техника…
И тук се пръква новият политически групов спорт – лизането на задници от големи групи и на открито!
Сакралното в акта – интимността , отиде по дяволите!
Колкото повече, толкова повече! Цели трибуни охкаха и пъшкаха от удоволствие, когато премиерът ни улучваше топката! Хора, дошли да засвидетелстват неугасващата си любов към пожарникаря, издигнал се до политически висини, ако в политиката можеше да има такива.
Омерзително….
Гротескно…
Абсурдно…
Не чух да са събирали пари за благородна кауза, тогава остава едно единствено обяснение – Вождът да си начеше егото! А блюдолизците и гъзолизците – езиците.

„Мисля, че театърът на абсурда не съществува. Абсурден е нашият свят. Това определение – „Театър на абсурда“ – всъщност го измисли един английски критик, който изглежда не успя да роди нещо по-умно…  абсурдното e  в живота. Другото няма смисъл“.       Йонеско

И още една редичка от отявлени наколенкаджии, естествено – политици , но от местната власт,  даде заявка за новия колективен спорт.

Кметовете на Созопол – Панайот Рейзи, на Несебър – Николай Димитров, на Свети Влас – Иван Николов, са изпратили писмо на самия Божидар Димитров, в което се обявяват в негова  подкрепа на  усилията му за популяризиране на откритието в Созопол, обявено като мощи на Свети Йоан Предтеча. Според тях дебатът за истинността на откритието е абсолютно „ненужен и вреден“ за „българския туризъм и държавата като цяло“.
Мощите вече вършели чудеса – Димитров даде пример с рускиня, която била оглушала и онемяла при някой от „чеченските атентати“ в Москва, но проговорила, след като се поклонила пред мощите. И  обясни, че нямало смисъл находката да се изследва, тъй като истинността й и без това нямало как да се докаже с абсолютна сигурност.
„Колкото повече туристи – толкова по-пълна държавна хазна. Това е от полза за всички ни”, заявяват кметовете в писмото си до Божидар Димитров.
Кое държи първенството тук – слагачеството или ламтежа за пари?
Че защо направо не намерим, използвайки същите методи, всички липсващи световни реликви и направо да станем не Ерусалим, а Вавивлон?

“ ПОЛИТИКАТА Е МНОГО МРЪСНА РАБОТА, ЕДНО ГОЛЯМО ЗЛО, което непрекъснато руши нашия свят, че хората просто нямат нужда от нея, от политиката. От политиката имат нужда единствено политиците, КОИТО НЕ УМЕЯТ ДА ВЪРШАТ НИЩО ПОЛЕЗНО и затова са станали такива.“
Йонеско

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40