Поради големият интерес и добрите условия за развиване на бизнес в България, решихме да осветлим част от качествата които трябва да притежавате и които ви  гарантират успешен бизнес, както и част от специфичните условия  на бизнес средата в страната:

  • Дядо ви, баба ви, майка ви, татко ви или самият вие трябва да са били агенти на ДС, партийни или комсомолски секретари. Това е едно много важно условие и без то да е изпълнено, шансът да успеете ще е малък.
  • Ако горното условие не е изпълнено, то пак имате шанс да развивате бизнес, ако сте били част от така наречените силови групировки и все още не са ви гръмнали.
  • Добре е, ако  сте завършили висшето си образование в бившият Съветски съюз.
  • Трябва да се ориентирате към определена политическа сила, като отделяте част от печалбата си в нейна подкрепа, да станете така да се каже част от нейният „обръч от фирми“. Това ви гарантира политическа и държавна подкрепа и закрила в районите където избраната от вас партия има влияние, а ако участва и в управлението на държавата  може да се каже, че успеха на вашият бизнес е гарантиран. Само по този начин пътят към получаването на държавни и обществени поръчки е отворен за вас.
  • Човечност, това е много важно качество, което също ви гарантира успех. Тази човечност трябва да проявявате към служителите на различните държавни инспекции и институции, от които зависи издаването на разрешителни за стартиране на бизнесът ви, както и  последващият контрол. Трябва да разберете, че в България корупцията е всъщност форма на благотворителност и подпомагане на хората работещи в държавният сектор, който все още е една голяма част от икономиката на страната, а заплатите там са ниски.
  • Ако проявявата човечността, за която говориме по горе, то тогава отпада необходимодста от спазването на трудовото законодателство и заплащането на данъци може да става в по-малки размери от тези изисквани от закона. Разберете неспазването на закона в България не е престъпление, ако сте си платили за това.
  • Задължително условие, за да се чувствате сигурни, а и като вид застраховка е поддържането на приятелски отношения и правенето на специални подаръци на избран от вас магистрат.
  • Запомнете, в България приятелството е решаващо за бизнеса, а приятелството се гради на маса с ракия и шопска салата. Не се скъпете и организирайте редовно банкети за споменатите по-горе държавни служители, общински съветници и кмета на областа в която развивате бизнес.

Всеки който вземе под внимание и вникне в същноста на по-горе написаното ще бъде успешен бизнесмен в България. Останалите са обречени на провал и загуба на финансовите средства с които разполагат. Успех! Да живее държавно гарантираният  частен бизнес в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40