„Или цената на билета ще се увеличи, или няма да има градски транспорт“

Това е заявил Георги Кадиев, общински съветник от БСП на вчерашното заседание на СОС при обсъждането на точката „осигуряване на финансиране за „Център за градска мобилност” ЕООД, чрез сключване на договор за кредит с Европейската банка за възстановяване и развитие.”

Или казано простичко, общината търси заем за да спасява градския транспорт, докаран до фалит заради постоянното  „източване” и некадърно управление, а пък „социалната” БСП в лицето на Кадиев му е намерила леснината с формулата „за какво ни е заем, бий брашнения чувал”, тоест да се вземат парите от хората  ползващи градски транспорт.

Това не е първото подобно изявление на Кадиев. Нароченият от журналистите за „ново лице” на БСП,  беше човекът предложил неплащането на сметките към Топлофикация да се криминализира…Тоест този нагъл другар искаше да вкара в затвора няколкостин  хиляди  от най-бедните граждани на София. защото не могат да плащат лъжливите сметки на бандитското крадливо дружество в ръководството на което и самият Кадиев е участвал.

Но защо да се учудваме, че не му дреме за бедните? На последните кметски избори в София, Кадиев беше кандидат за кмет и загуби катастрофално, въпреки, че неговият патрон Р.Овч. заяви тогава, че всъщност бил спечелил защото БСП-то било взело пет гласа повече от предходните избори…По време на кампанията Кадиев каза, че не иска повече БСП да бъде смятана за „партия на бедните”, а за партия на „успелите”.

„Успелият”  другар говори глупости, защото БСП не е партия на бедните и те не гласуват за нея, но с това за „успелите” сме съгласни – БСП е  партията на всички мръсници.  „нагушили” се от „прехода”  организиран от самата нея – политическо лице на мафията и гарант за грабежа над народа.

Билетчето най-вероятно няма да бъде увеличавано. Това са провокацийки на дребно от страна на БСП. Но да знаят, че записаха нова черна точка в Тефтера в който един ден всички сметки ще бъдат УРЕДЕНИ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40