Няма инцидент с кортежа ( на президента), защото не „са го забелязали“( инцидента), но една кола, когато видяла президентския кортеж , се е върнала назад и е „ ударила задната кола“.

Абсолютно вярно – инцидент с въпросния кортеж няма. Той си е отпрашил, без да му пука. И как да забележи, че зад себе си оставя катастрофирали коли и хора? Тук е така: ако си по-силен и важен, не се обръщаш за онези в канавката.

Началникът на НСО ген. Димитър Димитров, цитиран от Медиапул, заявил, че „инцидент с кортежа няма”. Казва го по повод на това, че инцидентът не е бил „забелязан“ , но в същото време Димитров обяснява как е станал незабелязаният инцидент.

„Моите служители, които са били на работа, не са забелязали да има такъв инцидент. След обаждането, което получих от хора на мероприятието, че човек е дал информация пред журналисти, че кортежът е бил причина да се случи този инцидент, се обадих и в Регионалната дирекция (на полицията – бел. ред.) в Ловеч. Там е отчетен инцидент, като категорично информацията е, че кортежът не е участвал в него“, обясни ген. Димитров.
От пресслужбата на президента обясниха следното: Три коли са се движили в насрещното платно, втората кола е тръгнала да изпреварва, но когато е видяла кортежа на президента отсреща, се е върнала назад и е ударила задната кола.
Това не е първият случай на инцидент с президентски кортеж. През 2002 г. пострадаха тежко 45-годишна жена и двете й деца след инцидент с кола от президентския кортеж по пътя за Копривщица.
Според тогавашната официална версия, жената навлязла със своята кола и закачила една от колите на президентския кортеж. Пострадалата жена обаче твърдеше, че колата от кортежа се е движела по осовата линия и я е закачила. “( Медиапул)

Инцидент с кортежа наистина няма. Да му мислят пострадалите, които дори не са забелязани от профучаващите сини лапми на червения ни началник.

Има инцидент с президент- от онези, които са особено срамни, защото многократното настъпване на мотиката ( от избирателите) също е нещо, което си заслужава да бъде отричано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40