„Някои сегменти от правителството на САЩ са дирижирали нападенията, за да се извърши поврат в отслабването на американска икономика и на влиянието в Близкия изток с цел да бъде спасен ционисткият режим“.

„Повечето американци, както и повечето други народности и политици по света, са съгласни с тази гледна точка“


Ето част от това, което каза вчера пред общото събрание на ООН иранския президент Махмуд Ахмадинеджад и скандализира „световното обществено мнение“ – държавни глави, правителства, медии, анализатори и пр. Делегациите на САЩ , страните от ЕС и някои други (Австралия, Нова Зеландия, Коста Рика и др), възмутени напуснали залата на общото събрание, а по иранския президент, дръзнал да каже пред най-високия световен форум това, което си мислят по-голямата част от хората по света, се посипаха всевъзможни обвинения в лъжа, отвратителност, цинизъм и т.н. и т.н. Българската делегация и тя разбира се е „възмутена“ и е напуснала залата заедно с останалите от ЕС, но това в случая е без  значение.

Най-накрая, 10 години след 11 септември и след толкова пропаганда, лъжи и откровени щуротии по отношение на терористичните атаки, някой им каза истината и определено ги заболя. Досега всеки, който публично изразеше съмнение по отношение на официалната версия за атентатите, беше моментално обявяван за луд, конспиратор, алкайдист, терорист и пр. Но сега, най-малкото, този въпрос ще стане обект на дебат, защото все пак това е президента на Иран, а не някой да речем журналист „конспиратор“.

Защото олигофреничната пропаганда на американските власти беше предизвикателство за здравия разум и начина по който тя „попиваше“ без съпротива сред медии и официални лица беше обиден за всеки човек който смята, че съществува нещо като обективна истина…

Ето малка част от въпросите  на които не е зле да отговорят американските власти макар и с десетгодишна давност:

– какви са личните и бизнес отношения между фамилиите Буш и Бен Ладен?

– как  американските ВВС проспаха четири вражески самолета в американското въздушно пространство?

– защо зенитната отбрана на Пентагона която по принцип би свалила  и муха не се включи срещу цел като Боинг? Или въобще е нямало Боинг?

– на снимки правени една минута след предполагаемия удар срещу Пентагона, на поразеното крило от сградата има една дупка два на два метра, през която може да е влязъл Молла Омар с моторетката си, но в никакъв случай огромен Боинг летящ към сградата с 700 км/ч. Къде е самолета бе американски другари? И всички ли ни смятате за идиоти?

– снимките на мястото на падналия самолет в Пенсилвания приличат на малка картофена нива в двора, след като наесен си извадил картофите. В Пентагона поне две ламарини размахваха като доказателства, а от Пенсилвания нищо – нито останки, нито трупове.

А, да само една история, вече и филмирана, за борба в самолета между въоръжените с макетни ножчета терористи и пътниците, най-вероятно снаряжили се с моливи, гумички и пергели от бордовата книжарница…Къде е и този самолет?

– при положение, че Кулите са проектирани да устоят дори на унищожителни земетресения, как стана така, че удара на два самолета в тях, който съотносен към здравината на конструкцията им е нещо като ухапване от два комара, ги срути за минути? Защо отричате, че се касае за контролирано взривяване, което се доказва и от документални кадри и от свидетелски показания?

– и  накрая – терористите – доказано е, че шестима души от 19-те в списъка на ФБР са живи и здрави, живеят и работят в различни страни по света и не са участвали в атентатите от 11 септември по никакъв начин. Останалите са една много странна паплач, на която аз лично не бих дал да ми прекопат нивата, камо ли да извършат най-големия и мащабен терористичен акт в историята. Тези „атентатори“, които са ходили в училище за пилоти, по думите на инструктурите им, са били пълни некадърници. Фанатиците мюсюлмани, готвещи се уж за акция, не са излизали от кръчмите и стрийптиз баровете, а ръководителят им Мохамед Ата даже е арестуван за шофиране в пияно състояние…Странни терористи и конспиратори…

А са и странни ислямисти – в намерената в сака на Мохамед Ата инструкция от него до другите „терористи“ има неща от сорта на „опъни добре чорапите си, обуй си кецовете и бъди готов на 100% да смажеш врага“ и други подобни малоумия.

Това са само нещата за които се сещам в момента, картината на събитията, реални или не е много по-мащабна. Провокацията е част от политическата история на човечеството и примерите за това съвсем не са малко. Разобличаването на лъжите на политиците е важно и помага да останем в реалния свят. Отказът от истината е озоваването ни на 11 септември през … „1984“. и то за дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40