Искат Фидосова на корицата на „Плейбой“. Депутатът Василев показва достойнства в „Пентхаус.


Само до дни сградата на българския парламент ще бъде взривена, защото е опасна за живота и здравето на родните депутати и софиянци. Това е установила специализирана комисия от строителни експерти, които в продължение на три дни са правили щателни проучвания. Целия под на Народното събрание е напукан, на някои места цепнатините са достигнали вече 67 см. Даже социалистката Емилия Масларова едвам била спасена да не пропадне в зейнала дупка с една порция парламентарни пържени кюфтенца с картофки. Пред рухване са и колоните и носещите греди на сградата, която вече повече от век крепи националното съгласие.

Според експертиза на геофизичния институт към БАН важната постройка в центъра на София е в 9-та степен на опасност по десетобалната система за отчитане на риска. Това становище е потвърдила и депутатката Емел Етем, която при предишната власт бе министър на авариите, и стана популярна като госпожа Бедствие, защото много разбираше от тази тънка дейност. Експертите от академията на БАН още са установили, че пораженията са като след земетръс от 5-6 степен по скалата на Рихтер, а стари софиянци казват, че дори след американските бомбардировки над столицата през 1944 г. Народното събрание е било в по-добро състояние.

Парламентарната шефка Цецка Цачева е издала декрет опасната информация да се пази в пълна тайна. Агентите от ДАНС пък са засекретили причините, довели до разрушителните последствия. Репортер на Frognews.bg все пак успя да се добере до пазената в дълбока тайна причина. Копие от докладна, с гриф „Строго секретно” е изпратено за сведение лично до премиера Бойко Борисов, но подводници от правителството са го изтъргували бързо на „Позитано”20. От там пък го продали на РЗС, които трябвало да го връчат на оставения под домашен арест Алексей Петров – Трактора. А той на свой ред като лоялен гражданин да го върне отново на премиера и да се окичи с лаврите на почтеността. От докладната става ясно, че разрушенията по сградата са в следствие на стръвнишкия секс, който са завихрили наскоро депутатката Искра Фидосова и колегата й от партията на Яне Янев – Емил Василев.

Ужасяващата случка се разигра на 22 октомври в една от мъжките тоалетни на парламента. Депутатът Василев отишъл да се облекчи след тежкото гласуване на няколко закона, но бил приклещен и изнасилен зверски от шефката на правната комисия. Фидосова му ударила за 36 секунди такъв разтърсващ секс, че парламентът се тресъл като при земен трус. Уплашените народни избраници едва успели да се измъкнат живи, но не разбрали какво точно се е случило.От близката патриаршия се оплакали, че от труса патриарх Максим си глътнал ченето. В софийския университет пък помислили, че просветният министър Игнатов клати Ректората.

Емил Василев, който вече стана популярен сред колегите си като ебания депутат сам признал, че е бил в центъра на събитието и е станал жертва на сексуалния нагон на правистката, която е и съпредседател на пратия ГЕРБ. Разказът му бе описан в националните медии. Освен това той свенливо споделил пред другарите си от РЗС и разследващите, че били счупени само няколко плочки, а един от умивалниците се клател. Истинската гледка обаче била потресаваща – тоалетните чинии, казанчетата, мивките и преградните стени били направо смлени. Първите огледи сочели, че от там просто е минало нещо като торнадо, като смерч, или и двете заедно?

След разкриването на истинската история светкавично скочил сексуалният рейътинг на г-жа Фидосова, а на много заден план останал интересът към сочените за парламентарни лъвици до сега Мая Манолова, Екатерина Михайлова, Емилия Масларова, и свежата Калина от „Атака”. Чиновници от парламента пък разказват, че след като жълтата история се разчула на няколко пъти засичали край останките от мъжките тоалетни да се навъртат закъсалият ерген Сергей Станишев, прилежно вчесания Лютви Местан и изпълнения с много желания за приключения Румен Петков. Всеки от тях тайно се надявал Фидосова да се появи и да изпитат тръпката, която е преживял натакованият им колегата Емил Василев. Той разказал, че шефът му Яне Янев също се интересувал от уменията на герберката и сякаш искал преди предстоящата му първа брачна нощ с девицата Галя да усети нещо по-истинско и разтърсващо твърдо. Изнасиленият Василев също повтарял натрапчиво, че Фидосова била като змей, но нищо друго не помнел, просто потънал в нея и се загубил в еротичните й дебри. Чак на другия ден успял да изпълзи потен, потен като въшка от една от гънките й и потърсил закрила от своите.

От РЗС пазят в тайна, че ебаният им депутат бил заведен на Четвърти километър за преглед и освидетелстване, а психиатърът установил, че се е превърнал в едно огромно бяло петно. Сексът направо изтрил гънките по мозъка му, това се виждало на монитора на скенера. Травмите от изнасилването можели да останат в съзнанието на народния избраник до края на мандата му в парламента. Освен това случаят от кенефа предизвикал и драма в семейството му. Съпругата му добила комплекс за малоценност. Съседките злорадо я сочели с пръст и шушукали: „Това е жената на ебания”. Същите ташаци си правели и с децата им в училище.

От МВР твърдят, че в мъжката тоалетна е имало записващи камери, но записите били веднага иззети от ръководството на парламента, а после изчезнали. Чистачката кака Сийка пък разказвала в лафката на депутатите, че заварила шефовете Цецка Цачева, Павел Шопов, Юнал Лютви и Георги Пирински скупчени пред телевизионния екран в един от кабинетите. Гледали някакви сексуални сцени в една от почивките. Но кака Сийка казва, че може да е било повторение и на „Листопад” или „Стъклен дом”, и не е сигурно, че са гледали еротичната схватка между Фидосова и Василев.

За безопасното взривяване на парламента е потърсено експертно съдействие от терминатора Евгени Бакърджиев, известен като Валяка и човека, съборил макар и от третия опит мавзолея на вожда и учителя на родния социализъм Георги Димитров. Валякът гарантирал, че и от бомба за сплашване постройката ще капитулира напълно. Отделно пък парламентарната шефка се била договорила да наемат временно шатрата на цирк „Балкански”. Щели да я разположат пред храма „Александър Невски”, а в нея временно народните избраници да коват закони и да заседават в истинска среда.

От пресслужбата на парламента крият, че бащата на „Плейбой” Хю Хефнър е поискал Фидосова да се появи като зайче за коледния брой на списанието, а от „Пентхаус” пък искали да покажат мъжкото достойнство на изнасиления от торнадото Василев. Отделно пък световният лидер в порно индустрията „Вивид ентъртуймънт” и шефът й Стийв Хърш се натискали да откупят за тлъста пачка автентичните засипи от разрушителния секс, както и правата върху сюжета за светкавичното му филмиране.

„Ей това е далавера, от един секс, и ще гушнем толкова пари, че да си построим нов парламент. Тази Фидосова и Василен са истински реформатори!“, възкликнал доволен премиерът Борисов и наредил МС да пуска веднага търг за проектант и строител на националния обект.

Граф Калимерски, хроникьор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40