Като се разбра, че юнак Бойко не е чак толкова юнак и кляка при всеки натиск, сега куцо и сакато ще се извърви да пробутва и налага какви ли не шантави идеи на парламент и правителство.

От ВМРО например искат референдум за членството на Турция в Европейския съюз.

Всичката Мара втасала, цъфнали сме и вързали отвсякъде, хайде сега да решим и съдбата на Турция.

Като я препънем заради маниите на няколко партийни лидери, които безусловно имат бели мишки в главата си.

Защото на такъв референдум какъв мислите ще му е резултатът?

При условие, че повечето българи още от училище са научени, че турчинът е един много лош човек с чалма на главата, който коли с кървав ятаган невинни български дечица.

Ще хукне българинът и ще гласува масово със съзнание на ниво „Под игото“.

В резултат от това отново ще се прославим като народ, който е приет в общността на цивилизованите европейски народи по силата на колосална грешка, народ, който до голяма степен не е способен да направи нищо за себе си, но в замята на това е затънал в блатото на предубежденията, че е велик, но все някой друг отвън му пречи да покаже своето величие.

А истината е, че и с Турция, и без Турция в Европейския съюз пак ще продължаваме да сме последната дупка на кавала.

По своя собствена вина, разбира се, Турция тук няма нищо общо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40