През 2050 година, българите в България ще бъдат „екзотично малцинство”, а до края на века ще изчезнем като народ. Данните са на професори от Центъра за демографска политика, оповестени пред медиите вчера, 22 ноември 2010г.

„България е в състояние на национална катастрофа, българския народ изчезва”, казал някой си Костадин Костадинов.  Техните прогнози в числено изражение, при запазване на сегашните демографски тенденции, са 800 хиляди българи през 2050г, 500 хиляди през 2075г, и т.н, като обратно пропорционално на българския ще нарастват турския и циганския етнос в България.

Тези прогнози не са нещо „ново”, вече няколко пъти бяха оповестявани подобни данни от авторитетни български и чужди изследователски и статистически центрове.

Проблемът на тази статистика е, че работи с официални данни за демографското положение и реално не отчита фактор като емиграцията. Например, според статистиката, населението на България към момента е 7 милиона и 600 хиляди души. Но реално, близо 1 милион са емигрирали, някои сезонно (връщат се, пак заминават), но повечето са емигрирали завинаги и няма да се върнат, нито те, нито децата им.

Затова, ако се запазят сегашните демографски тенденции и емигрирането на няколко десетки хиляди годишно, основно млади хора, страшната истина е, че българският народ ще изчезне в десетилетието между 2030-2040 година!


Въпросът обаче не е на статистика и математика – въпросът е КОЙ Е ВИНОВЕН? Страшно е положението, но още по-страшно е да се мълчи.

Българският народ през вековете оцеля,преживя ,устоя, морално и „демографски” на чужди нашественици и завоеватели, „наши” режими и диктатури, кризи, бедствия и национални катастрофи.

А какво стана сега – Мутроолигархията ще ни ликвидира в рамките на едно поколение!

Без съпротива. Дори добичето в скотобойната, като види ножа, усеща съдбата си и се съпротивлява до последно. А българският народ, мълчи, ляга под ножа и гледа с празен поглед Убийците…

Убиват ни с бедност, ниски заплати и пенсии, убиват ни със „здравна реформа”, убиват ни престъпници за 10 лева (разбира се, отвличанията на баровци са по-голям проблем). „Реформата в образованието” и липсата на всякаква перспектива оставя на децата ни само един път за спасение – летището.

И за всичко това е виновна ченгесаро-олигархичната-мутро-чалгаджийска алчна , долна сган. Мразя ги. И други ги мразят.

Но не е достатъчно само морално да бъдат заклеймени. Това, което причиняват на народа се нарича ГЕНОЦИД.

И понеже знаем, че „крадецът плячката не връща, нито властелинът свойта власт”, единствения изход е организирането на хората за решителна съпротива, която е единственото средство за създаване на свободно социално-справедливо общество, преобръщане на „тенденциите” и изправянето на престъпниците на подсъдимата скамейка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40