Ние, дето не сме първа младост, носим в паметта си ярки картини от времето на социалистическия реализъм.
В онези времена, извън построеното от др. Тодор Живков, за което наскоро ни напомни г-н Премиера, имаше далеч по-интересни явления.
Едно от най-вълнуващите беше сезонната поява на така наречените Клубове „69″, известни още като „шведските клубове“ по родното черноморие. Това бяха затворени общества на туристи „западняци“

, предимно шведи.
От гледна точка на социалистическия реализъм в тези клубове се вършеха немислими неща.
Там западни и предимно шведски граждани го удряха на яко пиене и безразборен секс – нещо подобно на днешните български „риалити“ формати, но далеч по-изискано.
Ето защо тези клубове бяха забранени за български граждани. Ама не защото шведските гражданки не желаеха в тях да проникнат и нашенци, ами заради Народната милиция. Която тогава хич не си поплюваше, а словосъчетанието „Имам право на адвокат“ не съществуваше в българския правов пейзаж.
Още по онова време „шведските клубове“ станаха символ на разкрепостеност и сладък живот, а от партийна гледна точка – на недопустим разгул.
Може би поради тази разкрепостеност и свобода в интимните отношения, аз не си спомням случай когато някоя шведка да е била изнасилена в „шведски клуб“.
Както по-грубо би се изразил един приятел: „Изнасилена шведка ли? Все едно да видиш циганин с очила.
Ето, такива спомени ме нападнаха по повод възобновеното дело за изнасилване срещу шефа на Wikileaks Джулиан Асанж. Тези обвинения му ги повдигнаха през август, после ги снеха, пък сега пак ги повдигнаха. Вчера се оказа, че това изнасилване не било точно изнасилване, ами девойките си легнали с него като за световно, пък се спукал някакъв презерватив, пък сега го обвиняват в „принуда“ към „необезопасен секс“. И тъй като шведската прокуратура май съвсем се е объркала при кърпенето на презервативи с бели конци, взех да се обърквам и аз.
Тъй, че по-добре да цитирам световното издание „Тайм“.

Адвокатите на Асанж в Англия и Швеция изразяват недоволство от заповедта за арест, тъй като Асанж е бил готов да отговори на всички въпроси, както в шведското посолство в Лондон, така и по телефона, или чрез видеовръзка. Но старши прокурорката от Швеция Мариана Ню заяви за „Тайм“, че тяхното законодателство забранява провеждането на официални разпити по телефона и чрез видеовръзка, поради което е разпоредила арест.
От съобщения на медиите стана ясно, че двете дами са се обърнали към полицията през август. И двете твърдят, че интимните им отношения с Асанж са започнали по взаимно съгласие, но след това продължили без такова съгласие.
Според едно от обвиненията Асанж е осъществил сексуален контакт с дамата А. без презерватив, въпреки че тя настоявала на това. /В друго свидетелство тя твърди, че презервативът се бил скъсал б.а./
Следващата дама W. обвинява Асанж, че осъществил с нея сексуален контакт, докато тя спяла.

Ана Арден
Sofia Wilen

Електронното издание ZIMBIO публикува снимките на двете тайнствени дами.
Обозначената като W. е София Вилен /Sofia Wilen-вляво/. Тя признава, че доброволно е легнала с Асанж и осъществили секс по правилата, но на другата сутрин той я обладал, докато тя спяла. Вероятно е очаквала първо да я събуди със закуска в леглото, пък после… И двете девойки принадлежат към онзи кръг от почитатели и приятели на Асанж, които му дават подслон, за да не се регистрира в хотели. Едната от тях /Ана Арден- вдясно/ дори е плащала билетите му за метрото, за да не ползва Асанж кредитни карти, чрез които може да бъде проследен.
Други сайтове твърдят, че и двете са ярки феминистки и са свързани с ЦРУ.

Моя милост нищо не смея да твърдя, тъй като за мен това е твърде сложна конспирация.
Само ще отбележа, че дамата W поразително ми напомня едно момиче с буйна кръв от „шведския клуб“ в Слънчев бряг през онова далечно време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40