Майка и дъщеря искат да се самоубият от бедност

Майка и дъщеря искат заедно да сложат край на живота си. Причината е немотията. Двете живеят в невероятна бедност във „Виетнамските общежития“ в столичния квартал „Красна поляна“.

Майката разказва пред репортер от предаването „Нека говорят”, че работи към охранителната фирма „Егида”. „Получавам заплата от 10-15 лева, последния месец получих 30 стотинки. Не може повече така”, разказва жената с газов пистолет в ръка. По думите й няма никакво значение, дали пистолетът е газов или не, тъй като възнамерява да стреля от упор. Дъщерята е ученичка горен клас и ходи без пари на училище.

Майката разказва, че се е женила два пъти. Първият й съпруг бил режисьор. Когато станало ясно, че не може да има деца от него, той я напуснал. Вторият й съпруг също я напуснал, но този път тя била в седмия месец бременна.

По думите й и дъщеря й искала да се самоубие. „Много пъти съм я спирала, а тя ми казваше: „Аз съм сама в тоя живот, ти не можеш да ми помогнеш”.

Майката разказва още, че празниците изкарали с 20 лева, които им дал роднина. Купили си  картофена салата.

Тя е на мнение, че двете ще се борят още, но ако не стигнат до някакво решение, първо тя ще сложи край на живота си. И се надява дъщеря й да си намери някой богат човек. /БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *