- Без Лого - https://bezlogo.com -

Национален протест срещу мобилните оператори на 20-ти януари

[1]Инициативния комитет „ПРОТЕСТ – 20 ЯНУАРИ“ готви шестие, което да даде гласност на безобразното отношение на мобилните оператори в България. На 17-ти този месец комитетът ще даде пресконференция с пълната информация за това, което иска групата. Обявеното е „Против преподписването на договорите и надписването на фактурите на Mtel, Globul и Vivacom!“.

Масово хората в България се възмущават от условията на ползване на тарифни планове и почти невъзможността да прекратиш договора си, без да ти бъде поднесена стабилна сума, заради самоподновил се договор. В цял свят хората говорят на достъпни и изгодни тарифи освен у нас, където операторите действат още неетично и непрофесионално. Потребителит имат права и е редно те да се спазват, затова и обществеността е нужно да се намеси, за да се спре това своеволие.

Сборен пункт пред храм-паметник „Александър Невски“ на 20 януари от 10:00 часа. Изразете подкрепата си като изпратите ИЗЛЕЗЛИ от употреба СИМ-карти на адрес: СОФИЯ 1517 П.К. 15

Желанията на милионите клиенти на Мтел, Глобул и Виваком са :
1. Отмяна на неравноправните клаузи в Общите Условия.
2. Край на нежеланите съобщения (СПАМ).
3. Край на автоматичното преподписване на договорите, принудителна продажба на услуги и искането на неустойки за недоставени услуги.
4.Край на дискриминацията на съществуващите потребители за сметка на новите.
С вх.N 4900-1285/28-12-10 , протеста е регистриран в Столична Община.

Вижте групата на протеста ТУК [2]!

Вижте и групата срещу един от операторите в социалната мрежа Фейсбук [3]!

1 Comment (Open | Close)

1 Comment To "Национален протест срещу мобилните оператори на 20-ти януари"

#1 Comment By защита за iphone On 4 май 2014 @ 12:30

Няма да забравя, когато една приятелка трябваше да плати точно „неустойки за недоставени услуги“. Голяма борба беше, не искаха да прекратят договора, но пък искаха тя да си плати. То не бяха писма до Гобул, то не бяха жалби до КЗП и накрая разбира се нещата се оправиха в нейна полза, но изхабените нерви и време си останаха за нейна сметка. Въпроса е като няма закони, които да са в полза и на потребителите поне контролиращите органи да си вършат работата малко по-чевръсто, а не да се протакват нещата с месеци…