26 февруари (събота)

12:30 ч. на метростанция “Младост”

Либийският народ в момента се бори срещу режима на Муамар Кадафи, който 42 години не направи нищо за народа си, освен, че хората са безработни, без възможности и права. Не бива да се заблуждаваме – властта в Либия тепърва ще удари своите граждани, които излязоха по улиците, за да изразят своето недоволство.

От началото на протестите, само за седмица, по улиците на Бенгази и Триполи загинаха над 1 000 души, част от тях деца и жени. Тяхната единствена вина бе, че поискаха по-добър живот. Страната е на прага на гражданска война заради упоритостта на един диктатор.

Смятаме, че хора, които претендираме, че сме свободни трябва да подкрепим народа на Либия. Елате и заедно да протестираме пред либийското посолство в София, за да покажем, че младежите по либийските улици не са сами.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40