Историята на човечеството недвусмислено показва, че всички държави – робовладелчески, феодални, буржоазни и „социалистически“ – са по своята същност квинтесенция на организираната престъпност. Държавниците (властниците) са върха на тази престъпна пирамида, наречена държава. Следователно тези типове са и най-рафинираните престъпници. В това отношение българските бандюги-властници са едни от най-мерзките! Не случайно българите са най-бедните, с най-ниски заплати, с най-ниски пенсии, най-болните и най-рано умиращите сред народите, населяващи страните-членки на Европейския съюз. За да не бъда голословен, ще направя кратка служебно-житейска характеристика на президентите и премиерите, оглавявали Българската държава след нежната менте-революцийка, започнала с оставката на болшевишко-комунистическия кретеноиден диктатор Тодор Живков от партийния му и държавен пост.

Председателят-президент Петър Младенов беше феноменален алкохолик и агент на КГБ, чиято реплика пред входа на Народното събрание: „Да дойдат танковете!“ представя съкровената му духовна същност. Роднините му създадоха бандитската групировка ВИС.

Президентът Желю Желев докара на власт Догановото правителство на проф. Любен Беров. Желев и до ден днешен е на издръжка (в обществените си мероприятия) на олигарсите Евлогиев, Стаматов и ДС-главатаря Ахмед Доган.

Седесарят-президент Петър Стоянов уж на всеослушание поиска от министър-председателя Иван Костов да каже кои са крадците, оплячкосали България, а същевременно подпомогна брат си да натрупа три милиона долара от далавери, да си купи собствена телевизия (TV Европа), хотели и ресторанти.

Следващият президент – социалистът Георги Първанов – агент на ДС с псевдонима „Гоце“, потроши сума ти финикийски знаци от държавния бюджет да хойка из света на лов за дребен и едър дивеч, построи луксозни жилища за синовете си. С държавни финансови средства си организира собствено политическо движение АБВ.

Министър-председателят от БСП Андрей Луканов – шеф и кръстник на българската мафия – се прочу с раздаваните от него „червени куфарчета“, тъпкани с едри банкноти, връчвани инкогнито на назначени капиталисти. Луканов основа бандитските групировки СИК и ТИМ. Беше агент едновременно на КГБ и ЦРУ. Може би и затова беше разстрелян на улицата посред бял ден. Избра за шеф на правителството Димитър Попов, който се провикна от екрана по първа програма на БНТ: „За бога, братя, не купувайте!“ и комай това беше единствената му проява на премиер. По негово време мафиозните групировки окончателно цъфнаха и вързаха. Когато кадийстваше през тоталитарни времена в Градския софийски съд, осъди на смърт един младеж, изпикал се пиян-залян връз гроба на Людмила Живкова. Естествено пикльото беше разстрелян… Макар да премиерстваше по-малко от година, Попов яко уреди имотното си състояние…

С протекциите на СДС-премиера Филип Димитров блестяща политическа кариера направиха създания като хасковлията Христо Бисеров. Не го биваше в кражбите, нито във вотовете на доверие, но загроби българското земеделие посредством ликвидационните съвети…

С мандата на ДПС на министър-председателското кресло седна проф. Любен Беров. Този многоучен мъж беше изцяло подвластен на бандитските групировки Мултигруп, ВИС, СИК и ТИМ.

Първият министър-председател жена в българската история Ренета Инджова, която кой знае защо беше наречена „Желязната лейди“, остана в историята с поразителното прозрение, че правителството на Беров било правителство на Мултигруп, за което нито Беров, а още по-малко Мултигруп не ѝ се разсърди.

Поредният водач на българското правителство бесепарят Жан Виденов проведе разбойническата „масова приватизация“, при която олигарсите окончателно се легитимираха – АКБ „Форес“ на Николай Банев, „Нове холдинг“ на Васил Божков и т. н. При Виденов банките фалираха нарочно, за да ограбят спестяванията на милионите обикновени българи, а при развихрилата се инфлация доларът достигна 3 хиляди лева!

Подир масовия приватизатор за служебен премиер беше назначен Стефан Софиянски. Зад широко ухилената физиономия се криеше един супер надарен апаш, който крадеше с хъс, без да му мигне окото…

После за министър-председател на политическата сцена разцъфна Иван Костов – уж тъмносин седесар, а всъщност гениален мошеник, продал на безценица „Кремиковци“, БГА „Балкан“, Нефтохим и други крупни предприятия. Катастрофално срина доверието в СДС и тази партия и до днес не може да дойде на себе си…

Наследи го премиерът-цар Симеон Втори Сакскобурготски, който обеща за 800 дни да оправи всички българи, ала оправи само себе си – върна си имотите, горите и парите.

Сподири го като пръв министър бесепарят Сергей Станишев. Издънката на Политбюро на ЦК на БКП управляваше заедно с Доган и Негово Величество. Крадяха поголовно, като за последно…

След Тройната коалиция, на изборите на 27 юли 2009 г. беше избран да ръководи държавата бившият пожарникар, каратист и частен охранител мутрократът Бойко Борисов, който без съмнение още веднъж (и за кой ли път) ще разкаже играта на нещастния български народец. Фактът, че бат’ Бойко отмени данък „Лукс“, а въведе данък „Колиба“ е красноречив! Луксозните имоти все пак са за ударно забогателите му сподвижници като Цветан Цветанов и Андрей Иванов, докато колибите са за „човешкия материал“.

Тъй ще е дотогава, докато човечеството не осъзнае, че трябва да унищожи веднъж за винаги Държавата, за да се самоорганизира в сдружение на свободни труженици, които да живеят свободно, екологично-целесъобразно и според принципите на взаимопомощта.

МАКАР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40