Поредно неонацистко нападение над младежи бе извършено в центъра на София. Две момчета, които се разхождали по централната алея на Борисовата градина, били нападнати и бити от осем мъже с черни качулки. С жертвите е имало и две момичета, които не са пострадали.
Причина за побоя бил цветът на косата на единия младеж, която била розова. Единственият въпрос, който отправили видимо пияните мъже към момчетата, бил дали са пънкари.
Малко преди това неонацистите започнали да им обяснават идеите на национал-социализма. Последвал жесток побой, като жертвите са съборени и ритани по цялото тяло и главата.
Никой не се е намесил да помогне на младежите. Нападението било прекратено след като момче с велосипед сигнализирало на полицията. Задържан е един от нападателите .
Единият от пострадалите е претърпял операция, тъй като от ударите в носа му е заседнала счупена кост. Другият няма счупвания, но е получил множество наранявания по лицето и тялото.
Това е поредното жестоко нападение от неонацисти над млади хора. Все още никой не обръща внимание на този проблем. Може би трябва да се стигне до смъртен случай, но тогава ще е късно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40