„Ние отдаваме почит на революционера, бореца, член на „Революционна борба“ Ламбро Фундас, който загина във въоръжен сблъсък с кучетата на държавата преди една година. 

Държавата и нейните войници бавно свалят маската на законността и екзекутират и затварят тези, които не се подчиняват на техните закони и се борят за достойнство и свобода.

Ние сме затворници в гръцките затвори, ние знаем много добре, че няма справедливост в полицейските арести, съдебните зали и претъпканите затвори.

Време е и останалите да се събудят…

Свобода за членовете на „Революционна борба“, другарите по оръжие – Пола Роупа, Нико Мазиотис, Коста Гурнас.

Свобода за тримата анархисти Саранто Никитопулос, Вангелис Статопулос, Христофор Кортесис обвинени също, че са членове на „Революционна борба“ и отхвърлящи тези обвинения.

Свобода за тези в килиите…

ВЕЧНА СЛАВА  НА ЛАМБРО ФУНДАС!“

(Хората живеят, хората умират, хората се смеят, хората плачат, някои се предават, някои все още опитват, някои казват „здрасти“, други „чао“, някои може да те забравят, но ние никога…)

Текста е подписан от: 290 затворници в B крилото и 195 в A крилото на затвора в Лариса, 60 в крило A2 и 59 в крило C2 на затвора в Гревена, 435 в B крилото и 29 в Z крилото на затвора в Колидалос, 28 от затвора в Корфу и 230 в затвора в Патра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40