Разследване на вестник „Торнадо“ е установило, че парите, които общината плаща за почистване на автобусите от столичния транспорт са се увеличили за период от няколко години от 720 хиляди лева на година (2006г.) на 3 милиона лева сега! Изпълнител е някаква външна фирма, която можем да се досетим по какъв е начин е избрана.  Че жените, които чистят са малко и им се плащат стотинки,  е ясно и въобще няма нужда се проверява.

Това е само един пример за начините по които се източват милиони от столичния градски транспорт. А междувременно общината с помощта на медиите (БТА, БТВ и др.) преди две седмици проведе поредната си лъжлива кампания срещу „гратисчиите“ придружена със заплахи за увеличение на глобата за нередовен пътник на 20 лева. Пробутваха идиотщини от сорта на това, че ако не били пътуващите без билет колко „нови автобуси щяло да има“ и пр, какви лоши хора били „гратисчиите“ и какви благородни рицари контрольорите.

А колко нови автобуси ще има ако спрете да крадете и източвате обществените средства чрез подставени лица и фирми, бе дами и господа общинари и транспортни шефчета?

Така, че да знаем  – когато започнат да викат силно  „гратисчиите са виновни“, значи  далаверата в транспорта се вихри с пълна сила, а шумът на пачките, които преминават от общинските каси в нечии джобове трябва да бъде заглушаван от поръчкови фекални излияния на дебилни журналисти.


2 thoughts on “Гратисчиите, Гратисчиите са виновни…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40