Ръководителят на иранските спецслужби опроверга съобщенията за ликвидирането на Осама бен Ладен, твърдейки, че той е починал по-рано от естествена смърт.

Коментирайки съобщенията за ликвидирането на Осама бен Ладен, министърът на информацията (ръководител на спецслужбите) на Иран Хейдар Мослехи направи сензационно опровержение, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на турската агенция ДХА.

„Американците твърдят, че са убили Бен Ладен. Той обаче е починал от естествена смърт по-рано в резултат на заболяване“, е казал министърът.

По думите на Мослехи „Бен Ладен е умрял по-рано от болест. Разполагаме със сериозни доказателства, документи и сведения, които потвърждават това“.

Иранският министър нарече съобщенията за ликвидирането на Бен Ладен „сценарий“.

Този сценарий според Мослехи е бил разигран във връзка с предстоящите избори в САЩ и с цел да се прикрие лошото икономическо положение в САЩ.

One thought on “Иран: Осама не е убит сега, умрял е по-рано”
  1. Не се знае дали Осама не е умрял още през 2004 година. Всичко сега се прави да се вдигне рейтингът на Обама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40