Протестите на площад „Синтагма“ на 25 и 26 май

 

3 thoughts on “Площад „Синтагма“ на 25 и 26 май”
 1. Според германския таблоид ЦРУ в свой доклад споменава, че протестите по улиците на Атина могат да доведат до ескалиращо насилие и даже до революция и че вследствие на това гръцкото правителство щяло до загуби контрол над управлението на страната.
  http://news.ibox.bg/news/id_1169724002

 2. Леви активисти са блокирали гръцкото финансово министерство
  03 юни 2011 | 10:39 | Агенция „Фокус“
  Начало / Гърция
  Атина. Леви активисти са блокирали гръцкото финансово министерство, където в продължение на месец се провеждат преговорите за спасяването на страната от финансовата криза, като са разпънали огромен транспарант, който покрива пет етажа от сградата, предаде агенция Ройтерс.
  „Организирайте се и се борете за победа – Обща стачка” пише на транспаранта на лява организация, която подкрепя мирни протести.
  Преговорите между Гърция, МВФ и ЕС се провеждат на различни места, но сградата на финансовото министерство беше в продължение на месец центърът на представители на гръцкото правителство и инспекторите от ЕС, МВФ и Европейската централна банка.

  Гръцките синдикати призоваха за провеждането на генерална стачка
  03 юни 2011 | 00:45 | Агенция „Фокус“
  Начало / Гърция
  Атина. Гръцките синдикати призоваха за провеждането на генерална стачка на 15 юни срещу новата вълна от строги икономии, наложена от социалистическото правителство под натиска на международните кредитори, предаде АФП.
  Основните синдикални организации в частния и публичния сектор съвместно ще протестират срещу съкращенията и мащабните приватизационни планове, целящи да редуцират гигантските дългове на Гърция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40