Комюнике на гръцка въоръжена групировка, извършила нападение срещу офисите на известни политици на 18.04.2011г. в Атина.

 

Все пак имало пари…

За консултанти по приватизационни сделки и разпродаване на публичната собственост  има милиони евро.

За оборудване, гориво, транспорт на всички видове ченгета, така че да могат да гонят „вътрешния враг”, има пари.

За военно оборудване и участие в НАТО, за „мирни“ мисии в Афганистан и навсякъде, където е нужно, има милиарди евро.

За заплатите на свещениците, за църкви, както и полети за донасяне на „Свещения огън”, има пари.

За екипиране и оборудване  на контрольори-класови изменници в обществения транспорт и системи за електронно таксуване, има пари.

За субсидии на футболните клубове и т.н, и т,н, … списъкът е дълъг … има пари.

Но за лекари, медицински сестри, линейки и болнични материали няма. Скоро разбира се няма да има болници. Те ще бъдат продадени на застрахователните компании.

За пенсии, социални грижи и обезщетения за безработица, няма нито стотинка.

В понеделник 18 април 2011г в 22:20 ние подпалихме политическите офиси на Васо Папандреу и Фани Петралия, които са на улица „Академиас 28”  в центъра на Атина, на петия етаж и партера съответно. Васи Папандреу  в продължение на тридесет години участваше в едно и също скучно театрално представление на тема „Аз критикуват правителството – аз искам по-добро прилагане на правителствения план – подавам оставка, не подавам оставка“. Разбира се, тя никога не поема дадено министерство, за да има по-лесен достъп до подкупите… Напуснете го госпожо. Този път бяха само тубите с бензин и газ, но ще дойде време и за гилотината.

Що се отнася до изкопаемото с име Фани Петралия (бивш социален министър) посланието е ясно: била е достатъчно дълго в нещата и е допринесла за поддръжката на съществуващата система, което я прави легитимна цел на революционерите.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – НИЕ НЕ ПРОЩАВАМЕ!

Завършваме  нашето послание с апел за солидарност към десетките революционери, които са заложници в държавните  тъмници и с призив за борба към всички градски партизани от първата линия.

Организация  „Нулева толерантност“

Превод: Инферно, редакция Бай Благой

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40