Искаш ли да разбереш какво наистина се случва в Испания?

Това не е само проблем на Испания, въпросът има глобални измерения.

Ние сме обикновени хора, ние сме като теб, ставаме всяка сутрин, за да учим, работим или да търсим работа. И ние имаме семейства, приятели и работим здраво всеки ден само за да можем да живеем достойно и, ако може, да осигурим по-добро бъдеще за себе си и за хората около нас.
Измежду нас има хора, които се смятат за по-прогресивно настроени, други пък са консервативни. Някои са вярващи, други не искат и да чуят за религия. Има такива, следващи определени идеологии, други пък се смятат за аполитични, но ние ВСИЧКИ сме обезпокоени и възмутени от политическата, икономическата и социална среда, в която живеем. Възмутени сме от безочливата корупция в политиката и бизнеса и от безпомощността на обикновения гражданин да защитава правата си. Тази ситуация нанася вреда на обществото ни всеки ден, но ако работим заедно и упорито, можем да променим нещата. Време е да се размърдаме, време е да впрегнем енергията си в създаването на едно по-добро общество! Затова заявяваме твърдо и настоятелно следното: Приоритетите на всяко общество, имащо се за цивилизовано и напредничаво, трябва да са равенството, прогреса, солидарността, свободния достъп до култура, устойчивото развитие и стабилната икономика, както и благополучието и щастието на хората.

СЪБУДИ СЕ!

Ела тази неделя, 29-ти май, в Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“, от 16.00 ч., да се съберем, да поразсъждаваме, да обменим идеи и споделим критики и мнения за настоящата ситуация в света, в града или в квартала, в който живееш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40