„Духът на хората  се събужда! Да се живее става наслаждение!


NEWS247.GR Live Streaming – Sintagma Square… by Dailymotion_gr_liveFree live streaming by Ustream

One thought on “100 хиляди души на Синтагма – протестът на живо!”
 1. Гърци от цялата страна пристигнаха в Атина за участие в днешния 12-ти ден на протести.

  Участниците в протестите са студенти, пенсионери, безработни – хора на всякаква възраст.

  Днес гърците отправиха призив за подкрепа и протести във всички европейски столици. За първи път архиепископът на Атина и цяла Гърция Йеронимос в послание към протестиращите ги подкрепи в желанието на младите хора да променят света.

  Днешната неделя на национален протест е опит да се повлияе на депутатите да не гласуват двугодишна програма за нови съкращения, данъци и приватизация на държавни фирми. Под обществения натиск опозицията е категорична, че няма да подкрепи правителствената програма. Хиляди демонстранти са събрани днес и по площадите на Солун, Патра и много други гръцки градове.

  В правителствения сайт беше публикувано днес видео с отчет на правителството за извършеното в последните 20 месеца, което се посреща с още по-масово участие на гърците в протестите, предаде БНР.

  На площада пред парламента се събраха над 100 хиляди гърци, които за 12-ти ден протестират. В Атина пристигнаха демонстранти с кораби от островите, с автобуси от цялата страна и дори със самолети от чужбина.
  http://news.ibox.bg/news/id_598393256

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40