48-часова обща стачка в Гърция на 28 и 29 юни

Безпрецедентна 48 – часова обща стачка насрочиха синдикатите в Гърция за 28 и 29 юни. Поредният общонароден протест е насочен срещу още по-строгите мерки за „затягане на коланите“, които правителството на Попандреу се опитва да наложи в страната за да угоди на крадците и лихварите от Тройката – ЕК, ЕЦБ, МВФ.

Етикети: , ,
Абонамент за известия при нови коментари на тази публикация

Един коментар

  1. Докато не я окрадат и сложат на колене няма да се успокоят финансовите бандитско-законни пирамиди….затова приветствам гръцкия народ за това, че се бори за бъдещето си !!! Страх ги е тройката, че ако Гърция излезне от смешния им съюз и още страни ще го пожелаят….Това е най-гнусния съюз правен някога….на върха на който си седят 4-5 държави и ни викат – работете повече и светли бъднини ви чакат….а същевременно си събират безвъзмездно членския внос и го раздават като спасителни финансови пакети….Защо никой не показва данните колко са затънали Германия и Франция – по 1-2 трилиона…но не те са най-работливите, дето от цяла Европа им работят за без пари хора от държави съсипани икономически от същите тези 4-5 държави умишлено….
    Дълга тема и колкото повече навлизам в нея яростта ми се засилва от наглостта на забогателите от кражби държави като Германия, Франция, Англия и Холандия….

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*