Банкерите в България си организираха пищно тържество, на което си раздадоха награди. Почетеният от висши и не толкова висши държавници пир (по време на чума) и щастието, което излъчваха участниците, контрастираше на действителността, в която живеем. Скъпи костюми и рокли, лъснати обувки, звън на кристални чаши и мирис на благороден метал изпълваха залата. Изящният образ на  статуетки се отразяваше в очите на тръпнещите от нетърпение банкери, които същевременно не изпускаха поглед от препълнените с ядене плата. Никой обаче не каза с колко парични знака беше подкована всяка награда.
Ентусиазирана от това бляскаво събитие група във фейсбук, след дълги дебати и спорове, учреди награди за жадните за пари, власт и слава банкери.  Ето новите предложения на експерти в областта на банковото дело, участвали в групата:
  • “Банка успяла да изпере най-много пари на наркотрафиканти, сутеньори, обирджиии, депутати и министри, като същевременно държи имената им в тайна”
  • “Банка успяла да изгони от жилищата им най-много клиенти, заради неплатени вноски по кредит”;
  • “Чуждестранна банка присвоила най-много пари от българските си клиенти”;
  • “Банка с най-бърз темп на растеж на лихвения процент при кредити”;
  • “Банка, успяла да измами, ограби, разболее, разруши бракове и убие чрез тормоз най-много клиенти;
  • “Банка, успяла да промие мозъците на най-много клиенти, при равни грабителски намерения с другите банки.”;
Специална награда: “Банка с най-добре количествено обран трезор”;
Голямата награда: “Банка на годината” ще получи тази, която успее да съчетае всички изброени по-горе категории и докаже своя принос в световната икономическа и финансова криза и обедняването на огромна част от населението в България и по света.
Георги Василев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40