До Б. Б. (да не се бърка с Бриджит Бардо)

Уважаеми Б. Б.,

В желанието си да помогне на „горната кора“ на българската политическа класа, на бизнеса, на интелектуалния и прочее нашенски „елити“, както и за изпълнение на критериите на ЕС, МВФ, Световната банка и всички подобни човеколюбиви институции, Федерация на анархистите в България Ви предлага да внесете към Закона за евтаназията следните допълнения:

  • Да се увеличи пенсионната възраст на 80 (осемдесет) години;
  • Цената на „Топлофикация“ за ползване на 1 (един) радиатор да се изравни със средната пенсия в поверената Ви (временно) РБ;
  • Цените на лекарствата, необходими за минимално достатъчното лечение на 1 (един) болен „гражданин“ на РБ, да се изравнят със средната заплата у нас.
  • Евтаназията у нас може да се прилага посредством Гилотината. Този хуманен уред лежи разглобен и смазан в разни мазета на Петата република от 1981 г. насам, когато във Франция премахнаха смъртното наказание.

„Нашето“ правителство би могло да закупи Гилотини на лизинг или чрез някаква бартерна сделка, например срещу политически мозъци.

Посредством тези и други мъдри политически решения и законодателни мерки ще се подпомогнат не само усилията на правителството да избегнем съдбата на „щракащите с пръсти наши южни съседи“, но надяваме се, да се ускори и присъединяването ни към задгробния свят и зоната на „вечния живот“.

София, 1 юли 2011 г.

За ФАБ: (не се чете)

Писмото е обнародвано в „Антидържавен вестник”, брой последен и препечатано във в-к „Свободна мисъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40