До журналистите и българската общественост
Утре, петък 12 август 2011 г., нашият приятел Ал.Стойков, е заплашен да бъде изхвърлен на улицата заедно с болната си майка. Припомняме, че в заповедта на кметицата на район „Слатина” от 27 юли 2011 г. е записано буквално следното:
„Принудителното изземване на общинския апартамент, неправомерно обитаван от г-н Стойков и семейството му ще се извърши на 12.08.2011 г. от 10.00 часа със съдействие на полицията,ключар и хамалска бригада.”
Макар и все още без получен отговор от Административния съд по жалбата на Сашо относно тази заповед, имайки предвид некоректното и антихуманно поведение на управляващите в район „Слатина” общинари, ние не изключваме варианта утре полицията, ключарят и хамалската бригада наистина да се намесят.
Затова ние, приятелите на Сашо, ще сме утре там, пред блока му и ще защитаваме справедливостта.

Събираме се в 9.00 ч. сутринта пред сградата на общината в район „Слатина”(бул. „Шипченски проход” №67).

Призоваваме българската общественост и медии да дойдат с нас от общината до блока на Сашо, за да бъдат свидетели дали общинските власти ще посмеят да изгонят един от хилядите безработни младежи и неговата болна майка от обитаваното от тях общинско жилище.

От приятелите на Сашо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40