- Без Лого - https://bezlogo.com -

Народът срещу Хосни Мубарак

[1]За първи път в новата арабска история президент е изправен пред публичен съд за деянията си. Народът на Египет срещу Хосни Мубарак. Директно по всички световни и арабски канали.

Историческо събитие за този регион, чиито последици ще бъдат оценява от експертите след години. Днес, в сградата, където се провежда делото срещу Хосни Мубарак, народът на Египет иска справедлива присъда за бившия ръководител на страната.

Заедно с Хосни Мубарак са и бившият вътрешен министър и двамата му сина, които са смятани за виновни за убийството на над 800 протестиращи по време на вълненията на 25 и 28 януари 2011 година. Пред съда про- и анти-Мубарак групи влязоха в спорове и сблъсък. [2]

1 Comment (Open | Close)

1 Comment To "Народът срещу Хосни Мубарак"

#1 Comment By Gores On 4 август 2011 @ 09:41

А кой ще съдят, след като ще навлезе в страната великата демокрация по американски тип и след 20 години бъде разбито всичко що е създадено от този уж лош човек…..мисля, че жертвите ще са стократно повече…..например България….и още много примери може да се даде!!! Според мен народът не се е освободил, а се е предал в дълго и мъчително робство без да го осъзнава!!!