За първи път в новата арабска история президент е изправен пред публичен съд за деянията си. Народът на Египет срещу Хосни Мубарак. Директно по всички световни и арабски канали.

Историческо събитие за този регион, чиито последици ще бъдат оценява от експертите след години. Днес, в сградата, където се провежда делото срещу Хосни Мубарак, народът на Египет иска справедлива присъда за бившия ръководител на страната.

Заедно с Хосни Мубарак са и бившият вътрешен министър и двамата му сина, които са смятани за виновни за убийството на над 800 протестиращи по време на вълненията на 25 и 28 януари 2011 година. Пред съда про- и анти-Мубарак групи влязоха в спорове и сблъсък.

One thought on “Народът срещу Хосни Мубарак”
  1. А кой ще съдят, след като ще навлезе в страната великата демокрация по американски тип и след 20 години бъде разбито всичко що е създадено от този уж лош човек…..мисля, че жертвите ще са стократно повече…..например България….и още много примери може да се даде!!! Според мен народът не се е освободил, а се е предал в дълго и мъчително робство без да го осъзнава!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40