Собственик на шуменска фирма е задържан заради изнудване и организиране на побой над свой служител, съобщиха на пресконференция от Областната дирекция на МВР в града, цитирани от БТА.
Бизнесменът се обърнал към двама души, които нанесли побой над 44-годишен шофьор на товарен автомобил, който работил за него. Чрез заплахи и побой тримата мъже се опитали да накарат служителя да подпише запис на заповед на стойност над 6 хиляди лева. Тримата мъже са изнудвали шофьора да подпише документа, тъй като по-рано през деня от камиона, който е управлявал, била открадната найлонова чантичка с около 6 хиляди лева.
Шофьорът установил липсата на парите, докато бил в складова база в Разград, за което веднага уведомил полицията. Въпреки това той е бит и изнудван в офис на фирмата, намираща се в района на химическия завод „Панайот Волов“. След подаден сигнал за случая в шуменската полиция органите на реда задържали собственика на фирмата – 38-годишният Д. Б., и 35-годишния М. Т, участвал в побоя над шофьора. Самоличността на третия извършител е установена и в момента той се издирва.
Директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен Любомир Христов уточни, че на служителя във фирмата е нанесена средна телесна повреда.
dnes.dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40