До екипа на предаването „Денят започва” – БНТ

Господа,

В предаването на 19 септември 2011 г. в разговора ви с кандидат-президентската двойка на БСП господин Ивайло Калфин заяви: „Аз и Стефан сме кандидати на българската левица. Ние сме кандидатите на българската левица.”

Не за първи път представители на БСП злоупотребяват с нашето име, като този път това беше направено  във вашето много гледано предаване. Надявам се, че ще бъдете достатъчно коректни и ще запознаете зрителите на „Денят започва” със следната наша декларация:

От името на ръководството на ПП „Българската левица”, член на Европейската Лява Партия, заявяваме, че г-н Ивайло Калфин не е кандидатът за президент на Българската левица. „Българската левица” е политическа партия, която не е взела решение да подкрепи кандидата на БСП Ивайло Калфин в изборите за президент, още повече, че политиката на правителството, в което г-н Калфин беше вицепремиер, съществено се различаваше от това, което се разбира като лява политика, и дискредитира понятието „ляво” в България.

Главен секретар на

ПП „Българската левица”:

/Боян Киров/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40