- Без Лого - https://bezlogo.com -

Писмо на „Революционна борба“ за солидарност с Андреа Щауфахер

Уважаеми другари,

ние, намиращите се в затвора бойци  от организацията „Революционна борба“, изразяваме нашата солидарност с другарката Анди, член на организацията „Революционна перспектива“ и на „Международната организация за подпомагане на революционерите“ (Швейцария), която е обвинена от швейцарските власти в организирането на палежи.

[1]

Всяко криминално преследване срещу другар, навсякъде по света, е преследване срещу всички, които се борят срещу Държавата и Капитализма.

В нашата борба е особено важна интернационалната солидарност, особено днес, когато Международният финансов елит, държавите и правителствата водят истинска война срещу народите, за да защитят несправедливата капиталистическа система, като за тази си цел не се свенят да използват репресии и държавен тероризъм.

Интернационалната солидарност е това, което ни свързва и ни помага да водим борбата и солидаността е  тази, която може да положи основите на международна революционна организация – организация, от която сега имаме нужда повече от всякога, за сложим край на „кризата“ и да свалим в калта капиталистическата система и Държавата.

[2]

Без солидарност няма Революция!

Не на репресиите срещу другарката Анди!

Свобода за всички намиращи се в затвора революционери, навсякъде по света!

Пола Рупа, Костас Гурнас, Никос Мазиотис

[3]