МВР призна, че е пазило Кирил Рашков след размириците в Катуница. Това стана ясно от запис, получен в централата на РЗС.
Аудиото е част от разговор на изпълняващия длъжността министър на вътрешните работи Веселин Вучков с екип на руската агенция РИА Новости.
На записа Вучков обяснява, че Кирил Рашков сам е посочил хотела в Боровец, в който да бъде настанен. Тъй като по-късно се разбрало местонахождението му обаче, се наложило да бъде преместен в София.
„Кирил Рашков беше евакуиран от нас с цялата му фамилия, изведен от селото, след това той самият пожела да отседне в курорта Боровец край София”, коментира и.д. министър на вътрешните работи Веселин Вучков пред руската агенция.

КОМЕНТАР: За пореден път ставаме свидетели на неразрушимата симбиоза между държава и престъпници, умело пазени от техните копои в МВР.
Властниците са най-големите расисти. Те позволиха да се „разиграва на карта” етническият мир в България. Вместо да бъде арестуван този самозабравил се бандит, родната полицията го изпрати на курорт. Същите те биха млади момчета, които се опълчиха срещу тази прогнила и престъпна система.
Oказа се, че е покровителстван и от полицията. В една от колите му откриха пропуск от Министерство на вътрешните работи. Не си е плащал и данъците с години. Стана ясно още, че всички жалби на хората от селото срещу Кирил Рашков, са препращани лично към него.
Продажните ни журналисти не се трогнаха от извършеното убийство, а от това, че са запалени незаконните му имоти.
Този тлъст дерибей ще се измъкне, както повечето престъпници. Жалко за момчето, което беше погубено.
Разбира се, докато си мълчим подобни твари ще продължават да ни тъпчат, покровителствани от държавата. Тя има изгода от тях. Идват избори, няма кой да им събира гласове.

One thought on “Държава и престъпност-неразрушимата симбиоза”
  1. Да и на мен ми е много интересно, защо след като стана калабалъка и след толкова тюхкане и посипване с пепел, никой не зададе въпрос на МВР, защо не арестува веднага Цар Рашков, родата и пазвантите му, а ги сложи под охрана и отбрана, да си пият и плюскат на спокойствие в хотел „Рила“ на Боровец?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40