Сотир Стоянов от петричкото село Яворница ударил няколко шамара на местния предприемач Кирил Станоев. Конфликтът започнал от Седефка, майката на Стоянов, и съпругата му, които работели в шивашкия цех на Станоев. Бизнесменът обаче закъсал с поръчките, разпуснал работничките и останал длъжник на много от тях. Не изплатил и възнагражденията на майката и на жената на Стоянов.
Сотир срещнал Станоев в центъра на Яворница и за пореден път го попитал кога ще се издължи. След уклончивия отговор започнал да му бие шамари. Наблизо се оказал полицай от петричкото районно управление, който ги разтървал.
Това не е първото спречкване със Станоев, разказаха хора от Яворница. В подобни ситуации той попадал често заради неизплатените заплати.
В-к „Струма”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40