На 24 октомври, пред гръцкото посолство в Брюксел се е състояла  демонстрация за солидарност с подсъдимите по процеса срещу гръцката въоръжена анархистическа организация „Революционна борба“. Взели са участие около 50 души.

На провелото се на 24 октомври заседание по процеса в Атина, всички обвиняеми са отказали да дават показания пред Специалния съд. От името на обвиняемите Никос Мазиотис е прочел декларация, в която е заявил, че „Революционна борба“  не е терористична, а политическа организация и този процес е политически. Истинските престъпници са политиците, банкерите и капиталистите и те са тези, които трябва да бъдат съдени, е заявил още Мазиотис.

Следващото заседание по делото е на 1 ноември. Ако бъдат признати за виновни, членовете и съпричастните към „Революционна борба, най-вероятно ще получат доживотни присъди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40