Секциите на АРС ще подкрепят евентуалната обща стачка, включвайки се в различните протестни акции или организирайки собствени такива.

Социална борба без компромиси!

 

2 thoughts on “Стачка!”
 1. Вие от небето ли падате, бе, хора! Нито КНСБ, нито Подкрепа ще се оттеглят от тристранката. Нито ще има ранна дата за увеличаване на възрастта за пенсиониране.
  Това е новина-подготовка за новогодишния подарък на правителството, когато точно преди коледа ще обявят, че отлагат това увеличаване. Точно сега ли, когато Герб губят доверие ще си сложат главата в торбата. Цялото им управление се крепи на лоши новини, които после се опровергават. Миналата година преди коледа пак така стана. Ако не се сещате, тогава тока щеше да скача от януари и се отложи (разбира се).
  Увеличенията и обедняването се прави лятото. Толкова е просто.
  Как може да се връзвате на действията на тази тристранка. Всичките им шефове и заместници са народни престъпници, минали през Отворено Общество. Това със стачката е долна манипулация.
  Все пак не забравяйте, че новината е провокирана от изказване на зам. министър, ей така, подметнато в кулоарите. Нищо официално, същото чесане на езиците от две години насам… че и повече.

 2. Пешо, можеш да бъдеш напълно сигурен, че хората не падат от небето и много добре знаят как стоят нещата – и със синдикатите и с играта „лошо ченге, добро ченге“ , която бойковото правителство разиграва.

  В текста на АРС са важни тези две изречения:

  „Секциите на АРС ще подкрепят евентуалната обща стачка, включвайки се в различните протестни акции или организирайки собствени такива.

  Социална борба без компромиси!“

  Който иска или може, ще разбере, какво означават те…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40