- Без Лого - https://bezlogo.com -

Стачка!

Секциите на АРС ще подкрепят евентуалната обща стачка, включвайки се в различните протестни акции или организирайки собствени такива.

Социална борба без компромиси!

 

2 Comments (Open | Close)

2 Comments To "Стачка!"

#1 Comment By pesho On 20 ноември 2011 @ 13:20

Вие от небето ли падате, бе, хора! Нито КНСБ, нито Подкрепа ще се оттеглят от тристранката. Нито ще има ранна дата за увеличаване на възрастта за пенсиониране.
Това е новина-подготовка за новогодишния подарък на правителството, когато точно преди коледа ще обявят, че отлагат това увеличаване. Точно сега ли, когато Герб губят доверие ще си сложат главата в торбата. Цялото им управление се крепи на лоши новини, които после се опровергават. Миналата година преди коледа пак така стана. Ако не се сещате, тогава тока щеше да скача от януари и се отложи (разбира се).
Увеличенията и обедняването се прави лятото. Толкова е просто.
Как може да се връзвате на действията на тази тристранка. Всичките им шефове и заместници са народни престъпници, минали през Отворено Общество. Това със стачката е долна манипулация.
Все пак не забравяйте, че новината е провокирана от изказване на зам. министър, ей така, подметнато в кулоарите. Нищо официално, същото чесане на езиците от две години насам… че и повече.

#2 Comment By Бай Благой On 20 ноември 2011 @ 19:33

Пешо, можеш да бъдеш напълно сигурен, че хората не падат от небето и много добре знаят как стоят нещата – и със синдикатите и с играта „лошо ченге, добро ченге“ , която бойковото правителство разиграва.

В текста на АРС са важни тези две изречения:

„Секциите на АРС ще подкрепят евентуалната обща стачка, включвайки се в различните протестни акции или организирайки собствени такива.

Социална борба без компромиси!“

Който иска или може, ще разбере, какво означават те…