СОЛИДАРНОСТ
с членовете на „Революционната борба”
и всички обвинени по същия процес!

 

Социалното освобождение чрез Революция е на дневен ред , а веригите на робството и репресията в този прогнил свят ще бъдат счупени, само ако се борим с всички средства.

Всички съпротивителни подривни сили  в обществото трябва да се организират така, че да не се създава разделение между борците за социално освобождение. Важно е да се осъзнае, че средствата и тактиките използвани за събаряне на сегашната система са въпрос на избор и за да има успех,  всички те, накрая трябва да се слеят в едно направление.
Въоръженото действие е радикална форма на борба , която е неотделима част от тактиките на революционното и радикално движение. Въоръжената борба се характеризира  с пряката конфронтация срещу държавата и нейните механизми за експлоатация.

Другарите, които са обвинени в процеса срещу  „Революционната борба”, без значение дали са вътре или извън килиите на „демократичното правораздаване”, продължават да дават своя принос в борбата срещу Държавата и Капитализма чрез силата на словото неспирайки да критикуват, анализират и призовават за събарянето на системата.

Асамблея за солидарност с подсъдимите по процеса срещу „Революционна борба”.

Повече информация, на гръцки:

http://safa.espiv.net/

Снимки от проведена на 18.12.2011г в Атина акция да солидарност с „Революционната борба”:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40