Коледни подаръци за банкери и финансисти

„Неформалната федерация на анархистите“ е поела отговорност за писмото – бомба изпратено до директора на „Дойче банк“ Йозеф Акерман на 7 декември.

Опасната пратка е била с подател Европейската централна банка,  засечена е чрез рентген на охранителната система  на най-голямата немска банка и е обезвредена.

Вътре е имало послание на хартия от името на италианската анархистична организация, в което се поема отговорност за нападението срещу Акерман и се казва, че ще бъдат извършени  „три нападения срещу банкери, паразити и кръвопийци“.

Днес, 9 декември, в Рим, в офиса на данъчна служба е избухнало писмо, което е причинило леки наранявания на директора на офиса, който е отворил пратката. Отговорност засега не е поета, но се предполага, че това е второто писмо, пратено от „неформалите“.

Етикети: , ,
Абонамент за известия при нови коментари на тази публикация

5 коментара

  1. Pingback: Бай Благой

  2. Pingback: inferno

  3. Pingback: Бай Благой

  4. Pingback: Бай Благой

  5. Pingback: Бай Благой

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40