30 души взеха участие в международния анти-АСТА ден във Велико Търново. Срещата се проведе на паметника Асеневци. Нейни организатори отново бяха групата Обединени за глобална промяна.

Събралите се обмениха информация относно спорното търговско споразумение и изразиха солидарност с  протестиращите в редица страни, които все още не са замразили ратификацията или не са се оттеглили. Днес протести за солидарност има в още 5 града на България.

С това действие, НИЕ искаме да покажем и на Европа, и на управляващите, че искаме КРАЙНИ решения, а не ВРЕМЕННИ обещания!

One thought on “Среща за солидарност с международния анти-ACTA ден – Вeлико Търново (Репортаж+СНИМКИ)”
  1. Борба до пълна победа.АCTA е мечтата на Бойко, Цецо, Цецка и сие.Ликвидацията на нета ще ги увековечи.Тази мечта е в духовните устои на Обама,Сарко,Румен Овчаров и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40