Тази нощ в 2 часа и 25 минути е избухнал взрив в двора на полицейското управление в Коридалос. От взрива са причинени леки материални щети. Органите на реда са арестували 28-годишен мъж, който изглежда е поставил самоделното устройство. Задържаният е отведен в Главната дирекция на гръцката полиция, където дава показания пред следователя. При обиска у него са били открити барета и ръкавици.

На мястото на престъплението се намират силите за борба с тероризма, които събират остатъците от бомбата и по-късно през деня се очаква официално съобщение на полицията. Според първоначалната информация мъжът хвърлил самоделното устройство в двора на участъка. По-рано дежурните полицаи го видели да излиза от входа на жилищна сграда, която се намира зад участъка. Самите те го заловили малко след взрива. От експлозията са се изпочупили прозорците на приземния етаж на полицейския участък и на околните сгради.

В началото на февруари 2009 полицейското управление в Коридалос бе нападнато от представители на терористичната организация „Секта на революционерите“ . Тогава терористите стреляха срещу управлението и хвърляха ръчни гранати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40