Няколко самоделни устройства избухнаха в политическия офис на бившия премиер от ПАСОК Костас Симитис. Той се намира на петия етаж на кооперация на един от най-централните атински булеварди Акадимиас. На мястото на инцидента се намират девет пожарни коли и 27 пожарникари. Районът е отцепен от полиция. До момента няма данни за пострадали или за хора, който да се намират в пламъците и с опасност за живота.

За експлозията не е имало предупредително обаждане. В момента на взрива е имало много хора в съседните офиси, но никой не е пострадал. Това е второто нападение над политическия кабинет на Костас Симитис. Първото бе през февруари 2010.
Противопожарните сили успяха за около час да потушат огъня. Струпането на много полиция около сградата на Акадимиас 35 предизвика огромни задръствания по булеварда и по съседните улици Сина и Омиру.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40