Отивам довечера да правя интервю с шефа на Европарламента Мартин Шулц. Бях подготвил въпроси като слънце, но после цензорът в мен се събуди и посече ентусиазма ми да се правя на бохемски философ пред другаря Шулц. Но за вътрешна консумация ще ви запозная с част от въпросите, които ще му спестя:

1. Господин Шулц, кога левицата ще открие стриптизьорките като революционна сила?

2. Мислите ли, че ако Ангела Меркел си направи лифтинг, ще успее да прокара по-добре фискалния пакт в сърцето на европролетариата?

3. Един личен въпрос – на три бири немкините изглеждат ли по-хубави или трябват поне 5 литра?

4. Ако Евросъюзът се разпадне, има ли шанс да ме уредите като президент на Европейската централна банка, за да мога да гърча гърците да ми пращат безплатно узо и танцьорки срещу нови безсмислени хартийки?

5. Кога левицата ще вдига революция? Не е ли шантаво да задължаваме жените да носят дрехи? Докога ще търпим тази тирания?

Мисля, че с подобни въпроси интервюто щеше да влезе в историята :))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40