Денят на престъпното безумие

18+ ВНИМАНИЕ, ТЕКСТЪТ Е СВЪРЗАН С БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА – СИРЕЧ ПОРНОГРАФИЯ И СТИЛЪТ МУ Е СЪОБРАЗЕН С ТЕМАТИКАТА!!! ЧЕТЕТЕ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ!!!

Премиерът и председателят на парламента да взимат заплата от 7 хил. лв. –  това предвижда проект на Закона за висшия държавен служител, подготвен от финансовото министерство, пише в. “Стандарт“.Ако депутатите го одобрят, той ще обхване също така министрите и заместниците им, зам.-шефовете на Парламента, президента, вицепрезидента, както и членовете на независимите комисии, коментира пред изданието вицепремиерът Симеон Дянков.

За да не бъде обвинен кабинетът “Борисов”, че си вдига заплатите, в закона ще бъде записано, че той влиза в сила от август 2013 г., когато трябва да е сформирано следващото правителство.

В момента заплатата на министър-председателя е под 3300 лв.

“Не е реално човекът, който отговаря административно за цялата държава, да има такава заплата. Това трябва да се промени, за да е явно и прозрачно”, казва Дянков, който получава чисто 2701 лв. (Текст и снимка – Днес БГ)

вЕрно е бе! вЕрно е! Не е истина направо! Не е истина че премиера и политиците взимат толкова малко пари! Ебаси! Горките копелета! Ще умрат от шибан глад! Толкова много отговорности! Толкова много свършена работа, а се трепят горките за шибани жълти стотинки!

Мамка им долна, нещастна! Как хубаво само си послаха! Ако спечелят изборите – печелят цял живот, ако загубят, печелят благодарността на следващото правителство, което и да е то, а както сочат статистиките, почти 100% сигурно е че ГЕРБ-ерите ще си натресат гнусните задници, заедно с още една две жалки пародии на политически сили, каквито са останалите партии в България!

Хей, вижте, наистина ми писна на кура! Писна ми да се самоцензурирам до сега, писна ми да съм метафоричен! Писна ми! Край! От тук насетне ще наричам нещата с истинските им имена, а на който не му харесва, по-добре да спре да ми чете статиите! Тази грозна ебавка с хората трябва да спре! Лайнари мръсни ! Не ги е срам! Срамота било пемиера да взима 3800 лева! Срамота ли!? Лицемерна измет! Срамота е хора с 50 години трудов стаж да взимат 300 лева пансия! Срамота е майчинските да са под 500 лв. на месец! Срамота е, че всяка година българите с хиляди напускат страната! Срамота е, че от 22 години тази шибана държава тъпче на едно и също място! Срамота е, че всичките ни политици са презрели тикви! Срамота е, че културата, историята и интелекта на този народ са заринати в купчина лайна, оформени като кючеци, силиконови цици и евтин PR! ЕТО ТОВА, дараги ми Дянков е СРАМОТА! Срамота е, очилат наглецо, че все още си министър на финансите! Срамота е, че един човек, който е толкова тесногръд, че не смее да остави собствените си избрани подчинени да работят, да е начело на държавата! Срамота е лидера на опозицията да е смешен, комплексиран плужек! Срамота е единствения политик в България да е нагъл и крадлив мафиот, който рекетира 15% от населението на страната за да гласуват за него! Много неща в България са срамота, господин вице-премиер, но заплатите на министрите не са едно от тях! Или може би са, защото предвид свършената работа, министрите би следвало да взимат около 270 лева заплата!

Е хайде, гласувайте, животни мръсни, сигурен съм че всички ще подкрепят! После гласувайте и заем от 1 милиард евро, който да плащаме до края на света! После гласувайте още един и още един! А този скот, който минава за народ по нашите ширини, нека слуша Пайнерките и да се чуди кой ли чука Николета Лозанова! Тези неща, в крайна сметка са доста по-важни от бъдещето на децата ви, будали такива!

 

Адрес на статията
Етикети: , , ,
Абонамент за известия при нови коментари на тази публикация

4 коментара

  1. Pingback: камен

  2. Pingback: Vasil

  3. Pingback: slox

  4. Pingback: Златко

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40