Преди минути, неизвестно лице е хвърлило ръчна граната срещу сградата на тв „Скай“, една от най-големите телевизии в Гърция. Гранатата е намерена във вътрешния двор, не е избухнала, но е истинска.

Служителите на телевизията са евакуирани, полицията е отцепила района. Случката се разиграва на фона на решителните не само за Гърция парламентарни избори.

Има някои странности около това нападение, сега прочетох подробности – гранатата си била в двора, „намерена“ е от репортер, който сигнализирал и т.н.

Май „някои“ вече имат екзитпол и не им харесва резултата, затова бързат с активни мероприятия да доуплашат и без това шашардисаните гърци.
Може даже да измислят и някоя „радикална групировка“, която да поеме отговорност, както с фалшивото комюнике за бомбата в метрото.
Но е възможно и да не е провокация, а група от най-радикалните среди да е решила да даде урок на медиите точно в този ден – все пак това е Гърция.

One thought on “Граната е хвърлена по сградата на телевизия „Скай“”
 1. Открита е втора граната до сградата на гръцката телевизия „Скай“
  17 юни 2012 | 15:50 | Агенция „Фокус“
  Начало / Балкани
  Атина. Втора граната е открита в двора на сграда, в която се помещава гръцката медийна група „Катимерини Ес Ей”, включваща телевизия и радио, предава в-к „Катимерини”. По-рано днес се е получил телефонен сигнал за гранатата от анонимно лице. Обадилият се обаче не е посочил какви са мотивите за атаката.
  Полицията по-рано обгради района около сградата, който се намира на южното крайбрежие на Атина.
  Бомбени експерти анализират първата граната, която беше хвърлена в двора на сградата по-рано през деня и беше забелязана от служител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: Use of undefined constant WSFL_TTL - assumed 'WSFL_TTL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezlogoc/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack-pro/all_in_one_seo_pack.php on line 40